Kamppailu-urheilija Santeri Posa käytettyään Zinzinon BalanceOilia: ”Olen parantanut suoritustani joka osa-alueella.”

Santeri Posa (s.1991) on urheilijan urallaan ollut Suomen mestari lukkopainissa (raskassarja) ja brasilialaisessa jujutsussa (superraskassarja). Posalla on kansainvälisiä arvokisamitalisijoituksia jopa 31 kappaletta eri jujutsuturnauksista. Hänen viimeaikaisia saavutuksiaan ovat hopeamitalit jiujitsun Italian mestaruuskisoista (superraskassarja 10/2019), Unkarin mestaruuskisoista (raskassarja 8/2019) ja Hollannin mestaruuskisoista (superraskassarja 6/2019).  

Posa on ollut Zinzinon BalanceOil-tuotteen käyttäjä muutaman kuukauden ajan. Tässä Posan kokemuksia tuotteista.

Kamppailu-urheilija Santeri Posan kokemuksia Zinzino BalanceOilista:

”Ensimmäisenä tulee mieleen BalanceOilin hyödyistä, miten kovien treenien jälkeinen rasitus ja uupuneisuus ovat vähentyneet jopa lähes olemattomiksi. Lihasten ja kehon kylläisyys ovat kasvaneet huomattavasti. Heikotus sekä voiman puutteen tunne ovat vähentyneet. Unen laatu ja kynnys nukahtamiseen on parantunut mieluisasti.

BalanceOilin makuihin viitaten, helposti sekoitettuna ruokaan tai smoothieen ei makua huomaa ollenkaan. Monesti kuitenkin nautin tuotteen illalla treenien jälkeen suoraan suuhun eikä tämä tuota ongelmia.

Keho joutuu äärirajoille joka ilta treenatessani kovaa. Hapenotto, hengitys, kunto sekä lihakset ajetaan loppuun asti ja olen parantanut suoritustani joka osa-alueella. Ammattitason kisaajan painonpudotuksista puhumattakaan.

Suosittelen kaikille kamppailu-urheilijoille, koska tuote edesauttaa kaikkia etuuksia mitä ajamme takaa: lihasten, aivojen, hapen saannin sekä nivelten hyvinvoinnissa.”

LUE MUIDEN URHEILIJOIDEN KOKEMUKSIA ZINZINON TUOTTEISTA:

TUTUSTU LISÄÄ SANTERIN KÄYTTÄMIIN TUOTTEISIIN:

Zinzinon tuotteiden tilaaminen onnistuu oman Zinzino-edustajasi kautta tai Zinzinon verkkokaupasta.