Kristiina Mäkelän Balance Oil -kokemuksia

Meri Kristiina Mäkelä (s. 1992 Orimattila) on suomalainen kolmiloikkaaja ja moninkertainen arvokisakävijä. Hän on myös sisäratojen Suomen ennätyksen haltija. Mäkelä ponnisti kolmiloikan halli-SE:n Madridissa helmikuussa 2019 tuloksella 14,38.

Kristiina on käyttänyt Balance Oilia kaksi vuotta

Aloitin Balance Oilin käytön kaksi vuotta sitten. Ravitsemusneuvojani oli etsinyt hyvää rasvahappolähdettä ruokavalioni tueksi ja oli päätynyt Zinzinon tuotteisiin. Olin jo aikaisemmin urheilu-urani aikana huomannut, kuinka suuri merkitys rasvoilla on ruokavaliossa ja halusin käyttööni parhaan mahdollisen tuotteen.

Lajissani (kolmiloikka), missä jokainen ylimääräinen kilo vie paljon senttejä lopputuloksesta, painonhallinta on hyvin tärkeää. Jos rasvamassaa on kertynyt harjoittelukauden aikana, joudun pudottamaan painoa. Urheilijalle on erityisen tärkeää, että lihasmassa säilyisi ja paino putoaisi rasvamassasta. Tähän tilanteeseen Zinzino Balance Oil on tehokas apu. 

Kun ravinnon määrää vähentää, kroppa alkaa helposti varastoida etenkin rasvaa. Jotta rasva-aineenvaihdunta pysyy käynnissä ja ylimääräinen rasvakudos saadaan sulatettua pois, pitää ravinnosta saada rasvoja. Minulla oli takataskussa pari tehokasta painonpudotusdieettiä, mutta Balance Oilin avulla tulokset olivat huomattavasti entistä parempia.


Vain tuotteen laadulla on väliä

Olin käyttänyt camelinaöljyä rasvahappojen lähteenä ennen siirtymistäni Zinzinon tuotteeseen. Olisi voinut olettaa, että arvoni Balance-testissä olisivat olleet hyvät, koska panostusta rasvahappojen saannin eteen oli tehty jo aiemmin, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Syynä oli luultavimmin se, ettei kyseinen kasviperäinen öljy imeytynyt tarpeeksi hyvin. 

Ravitsemusneuvojani, mielenkiinnosta, laittoi minut tekemään ensimmäisen kontrollitestin jo 60 päivän kuluttua 120 sijaan. Jo tässä ajassa arvoni olivat nousseet erinomaiselle tasolle. Koska Balance Oil on erittäin vahva rasvahappovalmiste ja omalla kohdallani hyvinkin tehokas, säädimme vuorokausiannosta hieman pienemmäksi kuin mitä suositukset sanoivat.

Minulle vain tuotteen laadulla on väliä, mutta olen hyvin iloinen siitä, että käyttämäni appelsiininmakuinen Balance Oil on kaiken lisäksi vielä hyvänmakuista.

Iloisin terveisin,
Kristiina Mäkelä

Zinzino Balance Oilin tilaaminen onnistuu oman Zinzino-edustajasi kautta tai Zinzinon verkkokaupasta.

Lue myös