Seuraava Event-koulutus 18.5 Helsingin Kulttuuritalolla!

Team Zinzino Suomi järjestää neljä kertaa vuodessa ison koulutustapahtuman partnereille. Näitä koulutuksia kutsutaan Eventeiksi.

Seuraava Event järjestetään lauantaina 18.5 klo 12:00-19:00 Helsingin Kulttuuritalolla. Eventtien tarkoitus on tarjota koulutusta ja inspiraatiota päivittäiseen tekemiseen, mutta ne toimivat myös erinomaisena paikkana muihin kollegoihin tutustumiseen, millä on tunnetusti vahva vaikutus tiimihengen luomisessa.

Eventtejä järjestetään eri puolilla Suomea. Tutuiksi ovat tulleet mm. Turun Logomo, Lahden Sibelius-talo, Jyväskylän Paviljonki, Saimaan Holiday Club sekä Tampere-talo.

Kulttuuritalon Eventin teemana on tällä kertaa vaurastuminen. Tämän teeman ympärillä pyörii myös vieraspuhujan, Valmennusyhtiö Varapuun perustajan Mikko Sjögrenin esitys lauantaina. Varapuun tavoitteena on auttaa 10000 suomalaista saavuttamaan taloudellinen itsenäisyys, mikä aihe sopii Zinzinonkin toimintaan erinomaisesti. Kun oma talous on hallussa, se luo luonnollisesti turvaa ja varmuutta elämään, mutta mahdollistaa myös omien haaveiden toteuttamista, millä taas on merkittävä vaikutus elämänlaatuun.

Mikon kaava vaurastumiselle on: ”Muodosta ylijäämäinen talous ja sijoita säästö korkoa korolle -periaatteella.” Ja juuri tätä ”talouden ylijäämää” Zinzinon kanssa on tarkoitus rakentaa, luomalla uusi lisätulolähde omaan elämään.

Mikko Sjögren Valmennusyhtiö Varapuu (kuva: 10Times Oy)

Vaurastumiseen liittyy kiinteästi tavoitteet. Kaikki muutos elämässä lähtee siitä, että määritellään minne halutaan päästä. Tähän taas liittyy kyky visioida tulevaisuutta. Visiointi tarkoittaa, että ”näkee jonkin asian ennen kuin se on totta”. Arkikielessä visiointia kutsutaan usein unelmoinniksi. Kyky unelmoida ei ole itsestäänselvyys, mutta se on yksi tärkeimmistä taidoista, joita ihminen voi koskaan oppia ja omaksua.

Tästä syystä yksi Eventin ohjelmanumeroista onkin paneelikeskustelu unelmien merkityksestä. Keskustelua vetää Director Suvi Jurvelius ja hänellä tulee olemaan vierainaan sekä jo pidemmälle Zinzinossa päässeitä, että vasta hetki sitten liiketoiminnan aloittaneita, jotka ovat kasvu-uralla kohti omia unelmiaan.

Yksi suoramyyntialan yrittäjän tärkeimmistä taidoista on tapaamisten sopiminen. Myös tähän aiheeseen järjestetään paneelikeskustelu ensimmäistä kertaa. Lavalla jakavat oppejaan Jarkko Huttusen haastattelemat partnerit, jotka ovat mestareita sopimaan tapaamisia tavatessaan tuttuja kasvotusten, puhelimitse, viesteillä tai rakentavat liiketoimintaansa sosiaalisen median kanavien, kuten Instagramin avulla. Tämä ohjelmanumero tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja opettava ja tulee antamaan paljon hyödyllisiä työkaluja yleisölle!

Jarkko Huttunen

Yksi merkittävä osa Eventtejä on myös palkitseminen. Hyvistä suorituksista saa tunnustusta ison yleisön edessä. Eventeillä palkitaan niin asiakashankinnassa kuin tiimin rakentamisessakin ansioituneet.

Eventillä palvelee myös Team Zinzino Suomen vertaansa vailla oleva kirjakauppa, josta voi hankkia opiskelumateriaalia niin myyntiin, johtamiseen, ravintoon, vuorovaikutustaitoihin kuin lastenkasvatukseenkin. Myynnissä on yli 100 artikkelia. Kirjakauppa tukee yhden Zinzinon perusarvon, elinikäisen oppimisen, toteutumista. Kuuluisa viisaus, ”mikäli haluaa muuttaa elämänsä, pitää ensin muuttaa itsensä”, pitää erittäin hyvin paikkansa. Uuden version luominen itsestään vaatii uusien oppien ja toimintamallien omaksumista ja opiskelu on luonnollisesti tässä tärkeässä roolissa.

Tässä Event-päivän eri osioiden aikataulut. Huom! Ajat ovat ”noin-aikoja” eli pieniä muutoksia voi tulla.

Tervetuloa viettämään jälleen ikimuistoista päivää reilun 1000 partnerin kanssa Team Zinzino Suomen Eventtiin!

Lipun voit hankkia täältä.

Mikko Jarrah