Zinzino

Tervetuloa Team Zinzinon blogiin!

Tämä on ensimmäinen blogipostaus tälle sivustolle ja mikä olisikaan parempi hetki kirjoittaa se kuin kertakaikkisen mahtavan, vuoden 2014 neljännen ja samalla vuoden viimeisen Suomen Eventin jälkimainingeissa!

Helsingin Kulttuuritalolla oli tänään ennenkokematon tunnelma, jonka illan tähti, Arman Alizad hyvin kiteytti back stagella: “Puhujalle on kaikkein upeinta se, että saa yleisöstä takaisin energiaa ja teillä on täällä aivan uskomaton energia!!!”

Armanin esitys tempaisi yleisön todella mukaansa ja oli jälleen mielenkiintoista huomata kaava: “dream-struggle-victory” hänenkin tarinassaan. Kill Armanista tuli meidän suomalaisten keskuuteen todellinen hitti, mutta palaute, jota TV-pomoilta tuli ennen kuin sarjasta tuli se, miten me olemme sen kokeneet, oli melko karua tekstiä. “Uskomatonta p****aa” ja “jätä laiva ennen kuin se uppoaa”, eivät aina ole niitä rohkaisevimpia kommentteja.

Mutta kuten niin usein, tässäkin tapauksessa unelma ja vankkumaton usko siihen veivät voiton epäilevien tuomaiden lausunnoilta ja lopputulos on pala suomalaista TV-historiaa.

Kiitos Arman koko Team Zinzino Suomen puolesta huikeasta päivästä! On mahdoton edes kuvitella mitä sait tiimissämme aikaan.Screenshot_2014_11_30_21_49_31

Tästä on erinomaista jatkaa vuoden kuuminta sesonkia vielä kuukausi ja samalla siirtää katse kohti vuoden 2015 Kick Off Eventtiä, joka on kyllä odottamisen arvoinen tapahtuma.

Koko kylpylähotelli Caribia Turussa on varattu Team Zinzinon käyttöön koko viikonlopuksi 6-8.3.2015 ja siellä tullaan näkemään ennennäkemätön kattaus koulutusta, viihdettä, elämyksiä ja ennen kaikkea parasta seuraa.

Kick Offin pääpuhujina mm. BioActive Foodsin toimitusjohtaja Ola Eide, tuotekehitysjohtaja Linda Saga, Zinzinon perustajapariskunta Örjan Saele ja Hilde Rismyhr-Saele sekä vierailevina tähtinä Suomen historian yhden kovimmista viihdevientituotteista rakentaneet “Duudsonit” Jarppi ja HP.Screenshot_2014_11_30_21_50_45

Maaliskuussa tullaan siis kokemaan Turussa jotain historiallista, ja Kick Offista onkin hyvä ottaa seuraava merkkipaalu liiketoiminnalleen.

Näiden Event-fiilisten myötä Team Zinzino Suomi kiittää kaikkia tähänastisesta huikeasta matkasta ja toivottaa erinomaista joulukuun alkua kaikille asiakkaille, partnereille ja heidän lähipiirilleen!

Event-terveisin,

Manu Rekola