Zinzino Suomi järjestää lauantaina 6.2. ONLINE Eventin, jonka alkuosioon klo 12-13 jokainen Zinzinon liiketoiminnasta tai yhtiön tuotteista kiinnostunut voi osallistua ilmaiseksi.

Lisäksi Zinzinon tieteellisen neuvonantajaryhmän johtaja, Dr. Paul Clayton tulee pitämään oman esityksensä Zinzinon tuotteiden filosofiasta n. klo 15:00-15:40. Myös tämä osio on kaikille avoin. Dr. Claytonin aihe on ”How to be healthy in a sick world”. Voit katsoa teaserin (englanniksi) sivun alalaidasta.

Rekisteröinti

Eventin osallistumislinkin voi tilata ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa täällä.
(sähköpostiosoitteita ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tämän Eventin linkin ja Eventin jälkeisellä viikolla tallenteen linkin lähettämiseen).

Eventin stream-linkki lähetetään sähköpostitse 6.2. klo 9:00 mennessä.

Tulkkaukset

Klo 12-13 liiketoimintaesittely tulkataan englanniksi ja noin klo 15 alkava Dr Claytonin osio suomeksi. Tulkkauksiin käytetään FreeConferenceCall-palvelua. Tämä palvelu toimii soittamalla puhelimella Freeconferencecall-palveluun: 09 31525080 ja syöttämällä pääsykoodin 373197#.
Jos soitat muualta kuin Suomesta, voit katsoa puhelinnumeron tästä.

Tallenne

Liiketoimintaesittelyn sekä Dr. Claytonin osion tallennelinkki lähetetään sähköpostitse Eventin jälkeisellä viikolla. Tallenteesta tehdään tulkattu ja tulkkaamaton versio.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!
Terveisin,
Team Zinzino Suomi