V A I N     T Ä N Ä Ä N

Osta Helppohan se sun on -kirja ennen kuin ensipainos myydään loppuun!

”Onko kaikki menetetty, jos koulut jäävät kesken, ulosottovelkaa on loppuiäksi ja elämäntavat kelpaavat kouluesimerkiksi siihen, miten ainakaan ei kannata elää?”

Vantaalainen perusjätkä Toni Salmi päätti, että ei ole. Tonin pyörryttävä vuoristoratatarina on kertomus vääristä valinnoista, uskosta ja toivosta, hetkellisestä menestyksestä ja entistä musertavammasta alamäestä – ja sitkeästä liekistä, joka ei suostunut lopullisesti sammumaan synkimmilläkään hetkillä, kun rahaa ei ollut edes ruokaan.

Tämä on tarina isoista unelmista ja henkilökohtaisesta kasvusta. Kirja kertoo mielen uskomattomasta voimasta ja siitä, miten kaikki on mahdollista, jos vain tekee riittävän monta kertaa sen päätöksen, että minähän en luovuta. Samalla päästään kulissien taakse tutkimaan tunteita herättävää suoramyyntialaa ja sitä, mistä siinä on kysymys – ja mistä ei.

Tuote toimitetaan 7 arkipäivän aikana tai nopeammin. 

Toni Salmi - Helppohan se sun on - Kirjan kannet

 

”Mitä enemmän matkalla on tullut poikittaista mailaa, sen paremmalta saavutukset tuntuvat. En edes haluaisi elää sellaista tarinaa, että aloitettiin bisnes, kaikki meni niin kuin elokuvissa ja nyt ollaan huipulla.”

 

Toni Salmi – Helppohan se sun on – Tarina yrittäjästä, joka ei luovuttanut

Kirjoittanut: Toni Salmi 

Kustannustoimittaja: Olli Mustonen

Kustantaja: Maximize Events Oy

Kovakantinen kirja

 

Toni Salmi - Helppohan se sun on - Kirjailija
Kirjailija Toni Salmi

 

 

 

 

 

Toni Salmen haastattelu vuodelta 2018.