Yksitystilaisuus Zinzino partnereille  /  Event 3.2.2024 / 1 lippu / HUOM! Ei sisällä lounasta, lounaan voi ostaa erikseen

Event 3.2.2024  klo 12-19 / Silver koulutus ( Tampere-Talo) 25.11 klo 10-11 / Pe 24.11 Diamond ja executive koulutukset  (ilmoitetaan myöhemmin ) klo 16-20:30

Lippu lähetetään sinulle sähköpostissa.

Sisäänpääsyrannekkeet saa lippua vastaan paikanpäällä Eventillä.

Kahvi sisältyy hintaan.

Paikka: Yliopistonkatu 55, Tampere.

Lapset 4-11 v. lounas à 10,00 €, alle 4 v. veloituksetta.

Lasten lounas myynnissä eventillä lipputiskiltä.

Saapumisohjeet

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, vain 500 metrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta.

Käyntiosoitteemme on Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere.

Tampere-talon läheisyydessä on useita pysäköintitaloja, kuten P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Hämppi.

Talon pihassa on pysäköintimahdollisuus vain invapaikoitusta ja pika-asiointia varten.

Tutustu pysäköintivaihtoehtoihin tästä!

 

Toimitusehdot:
Tapahtuman järjestää Maximize Events Oy (Y-tunnus 2409961-5), jäljempänä myyjä. Koulutustapahtumalipulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tämän jälkeen lippua ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muiden koulutusten lippuihin.

Yllättävän, myyjästä riippumattoman tilanteen sattuessa myyjällä on oikeus siirtää koulutuskokonaisuus tai sen osan toteuttaminen toiseen ajankohtaan viimeistään viikkoa ennen ko. tilaisuuden ajankohtaa.

Myyjä ilmoittaa tällöin korvaavasta tilaisuudesta jonakin muuna ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tilaisuuden alkuperäisestä ajankohdasta.

Myyjällä on oikeus siirtää tilaisuus tai sen osan toteuttaminen myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen mikäli tällä on siihen perusteltu syy, kuten esimerkiksi ulkopuolisen kouluttajan/esiintyjän esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton koulutustilan käytön estyminen.