Event 18.5.2024 / 3 lippua / HUOM! Ei sisällä lounaita, lounaat voi ostaa erikseen

Event 18.5.24  klo 12-19 / Silver koulutus 18.5 klo 10-11 / Pe 17.5 Executive koulutus ( Malski, kokoustila Sininen) klo 16-20:30

Liput lähetetään sinulle sähköpostissa.

Sisäänpääsyrannekkeet saa lippuja vastaan paikanpäällä Eventillä.

Kahvi sisältyy hintaan.

Paikka: MALSKI, Lahti, Päijänteenkatu 9

Saapumisohjeet

Malski sijaitsee aivan Lahden keskustan kupeessa, kauniin puistoalueen vieressä, vanhassa panimokiinteistössä, osoitteessa Päijänteenkatu 9

Lahden matkakeskukselta Malskille kävelee noin 10 minuuttia, kulkien pitkin mielenkiintoista taideakselia, ohi kaupungin merkittävimpien rakennusten ja keskustan palveluiden läpi. Alla olevalta kartalta voit tutustua taidekohteisiin jo ennen saapumista.

Autoileville vieraille lähimmät Lahden kaupungin kadunvarsipaikat pysäköinnille on Päijänteenkadulla molemmissa päissä. Malskilla ei ole omia parkkialueita.

Paikallisliikenteen tiedot www.lsl.fi, ja aluetaksin numero on 0601 100 01

 

 

Toimitusehdot:
Tapahtuman järjestää Maximize Events Oy (Y-tunnus 2409961-5), jäljempänä myyjä. Koulutustapahtumalipulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tämän jälkeen lippua ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muiden koulutusten lippuihin.

Yllättävän, myyjästä riippumattoman tilanteen sattuessa myyjällä on oikeus siirtää koulutuskokonaisuus tai sen osan toteuttaminen toiseen ajankohtaan viimeistään viikkoa ennen ko. tilaisuuden ajankohtaa.

Myyjä ilmoittaa tällöin korvaavasta tilaisuudesta jonakin muuna ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tilaisuuden alkuperäisestä ajankohdasta.

Myyjällä on oikeus siirtää tilaisuus tai sen osan toteuttaminen myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen mikäli tällä on siihen perusteltu syy, kuten esimerkiksi ulkopuolisen kouluttajan/esiintyjän esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton koulutustilan käytön estyminen.