UraZinzino

Minkälaiset ihmiset tekevät verkostomarkkinointia?

Minkälaiset ihmiset tekevät verkostomarkkinointia?

Kahdeksan kuukauden kokemuksen perusteella voisin sanoa, että monenlaiset, tavalliset, sydämelliset ihmiset. Opiskelijat, äitiyslomalaiset, yrittäjät, julkisen sektorin työntekijät, pörssiyhtiön työntekijät, eläkeläiset. Eli koko kirjo suomen kansasta. Olen tutustunut aivan ihaniin ja positiivisiin ihmisiin, jotka eivät havittele verkostomarkkinoinnilla isoja tuloja, eikä niitä ole heille luvattu. Monille se muutama satanen kuussa on upea lisä hoitorahan tai pienen eläkkeen päälle. Jotkut haluavat enemmän ja tekevät sen eteen enemmän töitä. Kaikki joihin olen tutustunut ovat täysjärkisiä ihmisiä, jotka haluavat parantaa perheidensä elämänaatua ja ylläpitää mukavia sosiaalisia suhteita sekä kehittää itseään. Tähän kaikkeen on verkostomarkkinointi Zinzinossa heille tarjonnut työkaluja.

Jotkut ihmettelevät minkälaisen työtaustan omaavat ihmiset haluavat tehdä suoramyyntiä. Tai oikeastaan Suomessa jotkut ihmettelevät. Monissa muissa maissa tämä on luonnollinen ja normaali työ siinä missä muukin yrittäjyys. On sairaanhoitajia, poliiseja, kotiäitejä, personal trainereita, urheilijoita, kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjiä, ministeriöiden työntekijöitä, kansainvälisen pörssiyhtiön työntekijöitä johtotasolle asti, toimitusjohtajia, sisustussuunnittelijoita, opiskelijoita ja eläkeläisiä. Tämän työn parissa sivutuloja ansaitsee tuhannet suomalaiset, joten kirjo on laaja. Moni haluaa turvaa tulevaisuuden varalle hankkimalla tuloja myös toisesta tulolähteestä päätyönsä lisäksi. Joillekin verkostomarkkinointi on päätyö ja hyvä niin, koska he pystyvät auttamaan muita tehokkaasti. Itselleni tämä mahdollistaa tulevaisuudessa sen, että pystyn olemaan kotona lasten mennessä kouluun ja tullessa koulusta. Melko hyvä asia lasten kannalta.

Se mikä yhdistää ainakin meidän tiimissä on kiinnostus henkilökohtaiseen kasvuun ja itsensä kehittämiseen. Hyvinvointi on luonnollisesti kaikille tärkeä asia, koska Balance-tuotteet liittyvät terveyteen ja hyvinvointiin. Kannustava ilmapiiri ja toisten onnistumisista iloitseminen näkyy kaikkialla. Tämä on tiimityötä ja toimiakseen tiimin pitää sopia yhteen. Siksi monilla onkin tiimissä rakkaita ystäviä ja perheenjäseniä sekä samalla oma verkosto laajenee. Ei tämä työ tietenkään kaikille sovi, mutta joillekin tämä tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia. Olen sen konkreettisesti omin silmin nyt nähnyt ja ylpeänä olen mukana tällä matkalla.

On ihana nähdä miten Balance-tuotteet tuovat avun asiakkaillemme ja asiakaspysyvyys onkin huippuluokkaa. On hienoa olla mukana verkostomarkkinointiyrityksessä, joka perustuu asiakashankintaan. Liikevaihdosta yli 70% tulee organsiaation ulkopuolisista asiakkaista. Ja uusien maiden avautuessa prosenttiluku vain kasvaa. Tässä pääsee tekemään halutessaan riskittömästi kansainvälistä liiketoimintaa ja ainakin meidän upea tiimi tähtää siihen.

Kirjoittaja:

Monialayrittäjä

Heidi Ekhokm-Talas