Team Zinzino Finland

Team Zinzino Finland

Team Zinzino Finland on suomalaisista yrittäjistä koostuva organisaatio, jonka missiona on kannustaa yrittäjyyteen ja tarjota laadukasta koulutusta oman liiketoiminnan perustamisesta kiinnostuneille.

Oletko huomannut, että maailma on muuttunut nopeasti viimeisien vuosikymmenien aikana?

Talouskriisien tuoksinnassa eivät enää päde vanhemman sukupolven säännöt hyvän koulutuksen ja turvallisen työpaikan hankkimisesta, vaan vastuu menestyksestä ja tulevaisuuden turvaamisesta täytyy ottaa omiin käsiin.

Tänä päivänä hyvinvointiyhteiskunnassa elävällä ihmisellä on enemmän mahdollisuuksia ja keinoja menestyä kuin koskaan aikaisemmin. Kyse on siitä, oletko valmis tarttumaan mahdollisuuteen?

Meidän mielestämme Suomi tarvitsee nyt yrittäjiä enemmän kuin koskaan ennen, ja haluamme olla mukana tukemassa tätä kasvavaa trendiä.

Mikä meitä yhdistää?

Meille on yhteisenä nimittäjänä toimiminen ruotsalaiselle päämiehelle, Zinzino Ab:lle, joka myy suoramyynnin keinoin kotikahvila- ja hyvinvointikonseptia EU:ssa, Yhdysvalloissa, Kanadassa sekä Norjassa.

Tiimimme henkilöt ovat vapaudennälkäisiä, he haluavat itse suunnitella oman elämänsä ja rohkaista myös muita samaan. Yhteistä Team Zinzino Finland ryhmään kuuluville on se, että me emme halua valittaa kohtaloa tai elämän kurjuutta vaan vaikuttaa omaan ja lähipiirin tulevaisuuteen ottamalla vastuun menestyksestä omiin käsiin. Tähän liittyy positiivinen elämänasenne, vahva menestyksen nälkä ja yrittäjähenkisyys. Yhdessä toimiminen on lisäksi hauskaa ja palkitsevaa.

Lisää ajatuksiamme voit lukea täältä.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
2 months ago
Teamzinzino

Tunnelmia Royal Crown matkalta

The destination of Royal Crown Trip 2018 was Palma – the beautiful capital of Mallorca!

Our great team enjoyed an exciting trip filled with a fun mix of business planning, team building, great ... See more

2 months ago
Lisäravinteet - Mitä niistä saa lain mukaan sanoa? - www.teamzinzino.fi

Lisäravinteiden markkinointia koskevat tarkat säännöt, joita osa yhtiöistä noudattaa tarkasti ja osa ei.
Lue uusimmasta blogistamme, mitä tuotteiden myyjä lain mukaan saa sanoa ja mitä ei.

Lisäravinteet ja niiden markkinointi olisivat paremmassa maineessa jos kaikki noudattaisivat sääntöjä. Lue blogistamme mitä lisäravinteista saa sanoa.

3 months ago
Ravintokuidut ja suoliston terveys - Miten saada parempi olo - www.teamzinzino.fi

Valtaosa suomalaisista ei saa suositusten mukaista määrää kuituja päivässä. Oletko sinä yksi heistä?
Tiesitkö, että sinun pitäisi saada vähintään kolmea ja mieluiten viittä erilaista ... See more

Ravintokuidut ovat tärkeä osa hyvää oloa ja terveyttä, mutta suurin osa suomalaisista ei saa tarpeeksi kuituja. Lue miten voit varmistaa kuitujen saannin

3 months ago
Vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit ruokavaliossa - www.teamzinzino.fi

Vitamiineista, hivenaineista ja antioksidanteista puhutaan jatkuvasti. Tässä artikkelissa käymme laajasti läpi mitä kaikkea kehosi tarvitsee ja miten eri ravinteet edistävät terveyttäsi.

Vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit ovat elintärkeitä. Mitä ne ovat ja miksi niitä tarvitaan? Miten varmistaa ravinteiden saanti ruokavaliossa?

3 months ago
Mistä lisätuloja elämään? Vaihtoehtojen vertailu - www.teamzinzino.fi

Haluaisitko kasvattaa tulojasi?
Lue blogistamme mitä vaihtoehtoja on lisätulojen hankkimiseen ja mitkä ovat eri vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet.

Lisätuloja voi hankkia monilla erilaisilla tavoilla. Mikä sopii sinulle parhaiten? Aktiivinen työ vai automatisoitu lisätulo? Enemmän vapaa-aikaa vai rahaa?